Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan működnek a mágneses műszempillák?

Hogyan működnek a mágneses műszempillák?

A szempillahosszabbítás az egész világon hódít a hölgyek körében, azonban az otthoni ragasztós megoldások továbbra is sorra kudarcot vallanak és sokszor kényelmetlenek is. Azok akik nem szeretnék bajlódni a régi módszerekkel vagy egyre drágább szempillaépítést igénybe venni, nem beszélve az időről amit mindez igénybe vesz, nekik kiváló alternatíva a mágneses műszempilla. 

Pontosan hogyan is működnek ezek a műszempillák és egyáltalán valóban jó megoldás lehet? Hogyan használd? Könnyen eltávolítható? Mindezeket kivesézzük ebben a cikkben. 

A mágneses műszempilla egy forradalmi pillahosszabbító módszer. Ahhoz, hogy működjön 3 dologra lesz szükségünk: egy pár mágneses műszempillára és egy mágneses szemhéjtusra. Mindez megtalálható a PEACHgirl kínálatában. Ezek a pillák hosszas procedúrán és fejlesztésen mentek keresztül, hogy biztos tartásuk legyen és tapintásra és kinézetre is teljesen olyan legyen mint az igazi. 

A mágneses szemhéjtus és a szempillákon található apró mágnesek egész napos tartás biztosítanak, hatóanyagtartalmuk bevizsgált és biztonságos. 

DE! VALÓBAN MŰKÖDNEK EZEK? 

Teljes mértékben! A termékek nem csak a különböző gyártói, hanem vásárlói teszteken is átmentek, hiszen egész napos viselet mellett is helytálltak. 

HOGYAN HASZNÁLD A MÁGNESES MŰSZEMPILLÁKAT?

Most, hogy már kicsit megismerkedtünk az alapokkal, lássuk a termékek használatát.

Tulajdonképpen nagyon egyszerű. A mágneses szemhéjtussal a szokásos módon húzd ki a szemed. Várj egy kicsit amíg megszárad, (kb 80%-os száradás elegendő) majd a műszempillát óvatosan helyezd fel a kihúzott csíkra, hogy minden mágnes kellően odatapadjon. ÉÉÉÉÉS, ennyi! :) Nincs ragasztózás, nem megy bele a szemedbe semmi, nem károsítod a saját pilláid és pervek alatt meg is vagy vele. Kicsit meg is húzhatod, ogy lásd mennyire erősen tapadnak a mágnesek egymáshoz, így lehúzott ablaknál, erős szélben sem fog leesni. 

A PEACHgirl szempillák tetszőleges hosszra vághatóak, így bármely szemformára tökéletesen illeszthető. 

A levételük is egyszerű. Meleg vízzel, akár egy kellemes forró zuhany közben is eltávolíthatod, de bármely sminklemosó is segtíségedre lehet. 

Könnyű felhelyezés, könnyű levétel és nincs várakozási idő, nincs időpontegyeztetés a pillásnál és árban is sokkal jobban jössz ki, hiszen akár 60 alkalommal is felhelyezheted kedvenc pilláid. 

Ha bármi kérdésed lenne írj nekünk üzenetet vagy hívj minket és mi örömmel segítünk neked. 

 

Az oldal tetejére