Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mágneses műszempilla

Fontos eseményre készülsz, vagy egyszerűen csak szeretnéd feldobni a hétköznapokat egy kis plusz volumennel?
A mágneses műszempilla használatával egyszerűen, alig néhány mozdulattal igéző tekintetet varázsolhatsz magadnak!

A mágneses szempilla létrehozása során alkalmazott különleges technológiának hála ezek a pillák nem igényelnek ragasztót, egy speciális szemhéjtussal működnek, melyet akár egyetlen precíz mozdulattal könnyedén felvihetsz szemhéjadra. A tus a használat után alig 1-2 perc alatt megszárad és már fel is illesztheted rá a dús pillasort.

A mágneses technológiának köszönhetően ezek a műszempillák nem terhelik súlyukkal szempilláidat, így nem csak kényelmes viseletet ígérnek, de használatuk során pilláid sem sérülnek oly mértékben, mintha hagyományos, ragasztott műszempillát hordanál.

A mágneses műszempilla egy egész napon át tökéletes megjelenést biztosíthatnak, sőt akár többször is használhatók!
A nap végén pedig egy hagyományos sminklemosó segítségével egyszerűen eltávolíthatók.

Hódíts gyönyörű, hangsúlyos tekintettel! Próbáld ki pilláinkat!

Rendezés:

Mágneses műszempilla a tökéletes megjelenésért!

Próbáld ki a különleges pillákat és tedd még ellenállhatatlanabbá tekinteted alig néhány mozdulattal!


Hogyan működnek és mit tartalmaznak a mágneses termékek?

A mágneses műszempilla egy speciális tus segítségével illeszthető a szemhéjra. A mágneses szemhéjtus szigorúan ellenőrzött, a kozmetikai termékekben előszeretettel alkalmazott összetevőket tartalmaz, köztük a hatékonyságát biztosító vas-oxidot, mely finom por formájában a bőrön viselve még érzékeny bőr esetén is ártalmatlan. 

A mágneses tus alkalmazása nem igényel különleges sminkes gyakorlatot, ugyanúgy alkalmazandó, mint akármelyik hétköznapi tus. 
A pillák felhelyezéséhez először meg kell húznod a tusvonalat közel a szempilláid tövéhez. Ha a tusvonal elkészült, várd meg, míg a festék megszárad, ez pusztán 1-2 percet  vesz igénybe. Amint száraznak érzed a tusvonalat, finom mozdulatokkal máris felhelyezheted a dús szempillasort közvetlen a megrajzolt vonalra és máris élvezheted a gyönyörű pillák nyújtotta igézi tekintet varázsát.

A mágneses műszempilla használata egyszerű, viselése kényelmes, emellett ráadásul kíméletesek a természetes szempilláidhoz.

Ha eddig szempilláid épségének féltése tartott vissza a műszempillák viselésétől, a mágneses pillák remek alternatívát kínálhatnak számodra!

Az oldal tetejére