Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mennyi ideig tartanak a mágneses pillák?

Mennyi ideig tartanak a mágneses pillák?

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés, amelyet azok az emberek tesznek fel, akik a normál műszempillákról a mágneses szempillákra szeretnének áttérni – vagy egyszerűen csak ki akarják próbálni –, hogy „Meddig tartanak ki a mágneses szempillák?”

 

Mivel a költségek, az idő és költségek a vásárlási döntések fő tényezője, a mágneses szempillák élettartama nagyon fontos szempont. Képzeld el, milyen költséges lenne megvenni egy készletet, ha egy napi használat után eldobnád!

MENNYI IDEIG TARTANAK A MÁGNESES SZEMPILLÁK A FELRAGASZTHATÓ SZEMPILLÁKHOZ KÉPEST?

Bár a nem mágneses szempillahosszabbítások általában újra felhasználhatók, a tartósságuk időtartamára adott válasz általában számos tényezőtől függ: az elkészítéshez használt anyagoktól, a márkától, a szalagok vékonyságától vagy vastagságától, valamint attól mennyire ápolod ( vagy esetleg nem ápolod).

Általában a szintetikus anyagból készült pillák legfeljebb nyolcszor viselhetők, míg az állati szőrből készültek - beleértve a nercpillákat is - legfeljebb 30 alkalmat bírnak. De ez a márkától if függ, és attól, hogy mennyire gondosan ügyelünk rájuk használat után.

 

ÚJRA HASZNÁLHATÓ A MÁGNESES SZEMPILLA?

Függetlenül a szempillák vastagságától, stílusától vagy használat utáni ápolástól, a PEACHgirl mágneses szempillái elég tartósak ahhoz, hogy több mint 30 alkalmat kibírjanak. A legjobb minőségű mágnesekből és vékony szempillaszalagból készültek a kényelem érdekében. Valójában mindaddig kitartanak, ameddig vigyázol rájuk, mivel nincs ragasztó, amely a szempillaszalagon összegyűlne, ami eltorzítja és elrontja a pillát, illetve ami a hagyományos műszempillákat néhány használat után használhatatlanná teszi. Akár 10 órát is kitart (lényegében egész nap) a felhelyezett mágneses pillád. Ez azt jelenti, hogy ha naponta hordod a szempillákat, akkor több mint egy hónapig tökéletesen használhatóak. Bánj velük a lehető legnagyobb gondossággal, és biztosan tovább fognak szolgálni.

Ezenkívül a mágneses szemceruza, amellyel a szempillákat rögzíted, több mint 90 alkalomra elég.

EZ MIÉRT FONTOS?

Mert gazdaságos. Sokkal kedvezőbb áron kapod ezeket a pillákat, mint a szempilla hosszabbítás vagy több pár nyérc szempilla. 

A PEACHgirl mágneses szempillái könnyen tisztíthatóak, így kevésbé hajlamosak a sérülésekre. A felragasztható változatokhoz képest, amelyek fokozott odafigyelést igényelnek, amikor a szempillákról le akarod szedni a ragasztót, a mágneses szempillákhoz nincs szükség ragasztóra. Egyszerűen húzd a szemhéjadon végig a mágneses tust, és helyezd fel a pillákat. 

Most, hogy tudod a választ a „Mennyi ideig tartanak a mágneses szempillák?” kérdésre, ideje belefognii. Nézd meg a PEACHgirl mágneses szempilla kínálatát!

Az oldal tetejére